ADD SAYA DI FACEBOOK ZAMRI HARTANAH

TAMAN CEMARA INDAH ALOR SETAR

Tolong Share Ya

Taman Cemara Indah adalah taman perumahan yang yang terletak di dalam bandaraya Alor Setar Kedah. Lokasi Taman Cemara Indah terletak berdekatan dengan ABC Commercial Centre dan juga Pasar Besar Alor Setar.

Taman Cemara Indah adalah projek perumahan di Alor Setar yang menawarkan rumah jenis berkembar 2 tingkat dengan 4 bilik tidur dan 3 bilik air. Keluasan tanah bermula dari 2176 kaki persegi manakala keluasan bangunan pula adalah 24 x 42.6 kaki persegi. Status tanah adalah hakmilik kekal pegangan selama lamanya dan international lot.

Antara kemudahan-kemudahan yang ada di sekitar Taman Cemara Indah ini adalah seperti berikut:

ABC Commercial Centre 2 km
Pasar Besar Alor Setar 5 km
MADA 2 km
Highway Alor Setar Selatan 10 km
Bandar Alor Setar 5 km
Stesyen minyak Shell 2 km
Lotus Tesco 6 km

Projek Taman Cemara Indah ini telahpun mendapat CCC Sijil Kelayakan Menduduki dan sudah terjual dan sekarang hanya tinggal baki beberapa unit sahaja lagi. Harga yang di tawarkan adalah bermula RM 595,000 seunit.

Untuk membuat pembelian sekarang, pembeli hanya perlu bayar booking RM 5000 sahaja kemudian boleh pilih unit yang masih kosong jika berkenan. Selepas booking, kita akan masuk untuk proses loan sehinggalah selesai proses pembelian.

Pembeli yang berminat boleh hubungi saya segera untuk tengok rumah di tapak.

Pembeli juga boleh membeli taman perumahan ini samada membuat loan bank, loan kerajaan ataupun membuat bayaran secara cash.

ZAMRI

Ejen Hartanah Alor Setar

013 636 4863

WASAP https://wa.me/60136364863

Berikut adalah gambar gambar rumah di Taman Cemara Indah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *