ADD SAYA DI FACEBOOK ZAMRI HARTANAH

Taman Haji Mokhtar Kangar

Tolong Share Ya

Taman Haji Mokhtar Kangar

Taman Haji Mokhtar ini adalah taman baru yang yang terletak di dalam pekan Kangar Perlis. Lokasi Taman Haji Mokhtar ini terletak berdekatan dengan Masjid Tuanku Syed Putra, Ibu Pejabat Bomba Perlis dan juga berdekatan dengan RTM Perlis.

Taman Haji Mohktar adalah projek perumahan di di Kangar yang menawarkan rumah jenis berkembar 1 tingkat dengan 3 bilik dan 2 bilik air. Keluasan tanah bermula dari 2260 kaki persegi manakala keluasan bangunan pula adalah 24 x 40 kaki persegi. Status tanah adalah hakmilik kekal pegangan selama lamanya dan bumi lot.

Antara kemudahan-kemudahan yang ada di sekitar Taman Haji Mohktar Kangar ini adalah seperti berikut:

  • Berhadapan Masjid Tuanku Syed Putra
  • Berhadapan Ibu Pejabat Bomba Kangar
  • Bersebelah Jalan Utama Kangar
  • Hospital Tunku Fauziah
  • Stadium Kangar
  • Sekolah Rendah & Menengah
  • MCD Kangar

Projek Taman Haji Mohktar ini telahpun mendapat CCC Sijil Kelayakan Menduduki dan sudah terjual dan sekarang hanya tinggal baki beberapa unit sahaja lagi. Harga yang di tawarkan adalah bermula RM 365,160 seunit (Harga selepas rebate).

Namun apa yang menariknya dengan harga yang ditawarkan pembeli juga akan dapat rebate sebanyak RM 10,000 jika membuat tempahan untuk projek ini. Pembeli juga tak perlu fikir dengan yuran guaman dan juga cukai pindah milik pembelian rumah.

Untuk membuat pembelian sekarang, pembeli hanya perlu bayar booking RM 1000 sahaja kemudian boleh pilih unit yang masih kosong jika berkenan. Selepas booking, kita akan masuk untuk proses loan sehinggalah selesai proses pembelian.

Pembeli juga boleh membeli taman perumahan ini samada membuat loan bank, loan kerajaan ataupun membuat bayaran secara cash.

Pembeli yang berminat boleh hubungi saya segera untuk tengok rumah di tapak.

ZAMRI

Perunding Hartanah

013 636 4863

WASAP https://wa.me/60136364863

Berikut adalah gambar gambar rumah di Taman Haji Mohktar

Jika anda ingin membeli rumah atau ingin menjual rumah boleh hubungi saya segera dengan klik di sini Ejen Hartanah Perlis

715 Replies to “Taman Haji Mokhtar Kangar”